Welkom > Referenties > VERKOOP Huis 5 SLPK Knokke-Heist -Villa
Terug

VERKOOP Huis 5 SLPK Knokke-Heist -Villa

Villa "Hector", een eclectische bel-etage burgerwoning met art-nouveau en cottage-invloeden, gebouwd in 1886, recent volledig gerenoveerd...

De woning werd sfeervol ingericht met tijdloze, hedendaagse topmaterialen!

Samenstelling: Ruime inkomhall met vestiaire en gastentoilet. Zeer gezellige woonkamer met open haard op gas. Eetkamer met veel lichtinval, uitgevend op een zonnig terras, gedeeltelijk overdekt en mooi aangekleed met groen. Afzonderlijke, geïnstalleerde keuken.
Op de 1e verdieping bevindt er zich een wasplaats/berging met tal van ingemaakte kasten. Afzonderlijk toilet. Royale master bedroom, opgevat als een suite, bestaande uit slaapkamer, aansluitend dressingruimte en luxueus ingerichte badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Op de 2e verdieping bevindt er zich een 2e slaapkamer met aansluitend badkamer. 3e slaapkamer. Afzonderlijk bureel.
De kelderverdieping bestaat uit een ontspanningsruimte (4e slaapkamer), een lichtrijk bureel die uitgeeft op het zonnige terras. Afzonderlijke wasplaats/technische ruimte. Tal van ingemaakte kasten. Afzonderlijke slaapkamer met douchekamer. De ondergrondse verdieping heeft eveneens een rechtstreekse toegang.

Staanplaats voor 1 auto.

Contact
Afdrukken
Referentie : 2994703
  • Bouwjaar / renovatie : 1886
  • Bruto oppervlakte : 318m²
  • Aantal slaapkamers : 5
  • Aantal douchekamers : 3
EPC-attest
  • EPC Score : 127
  • Unieke code : 1775453