Welkom > Internationaal > VERKOOP - Villa 4 SLPK - PARC DES SALINS - SAINT-TROPEZ
Terug

VERKOOP - Villa 4 SLPK - PARC DES SALINS - SAINT-TROPEZ

Prachtige villa, gelegen in "Le parc des Salins"...

 

De villa van 250 m², gelegen op een perceel van 1.215 m², omgeven door pijnbomen, palmbomen en groen, biedt veel privacy en een gevoel van verbondenheid met de natuur. De villa beschikt over meerdere gemeubileerde terrassen, een jeu de boulesbaan, een fitnessruimte en een verwarmd zwembad, waardoor het de ideale plek is voor families.

 

De woning bestaat uit twee harmonieuze verdiepingen. Op de bovenverdieping bevindt zich een woonkamer met open keuken, terwijl de benedenverdieping vier ruime slaapkamers met en-suite badkamers biedt, geschikt voor maximaal 8 personen. De woonkamer en open keuken bevinden zich strategisch om directe toegang te bieden tot de buitenterrassen en het zwembad via grote ramen.

 

De villa is gelegen in een rustig woonpark in Saint-Tropez, "Le Parc des Salins", op slechts tien minuten lopen van Plage des Salins en tien minuten rijden van het centrum van Saint-Tropez.

 

Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site de Géorisques : "www.georisques.gouv.fr"

Contact
Afdrukken
Referentie : 84035985
Prijs : 4 740 000 €
  • Bruto oppervlakte : 250m²
  • Terrein : 1215
  • Aantal slaapkamers : 4
  • Aantal badkamers : 4