Welkom > Referenties > VERKOOP Appartement 1 SLPK Knokke-Heist -Topafwerking / zijdelings zeezicht
Terug

VERKOOP Appartement 1 SLPK Knokke-Heist -Topafwerking / zijdelings zeezicht

Unieke pied-à-terre met een absolute TOP afwerking, met prachtig terras en mooi zijdelings zeezicht, gelegen aan Zeedijk Albertstrand...

Het appartement bevindt zich in een perfect onderhouden residentie, waar zowel inkomhall als lift volledig vernieuwd werden! Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht met o.a. Knoll-eettafel, Natuzzi-1-zit, zetelbed, led-verlichting van Delta Light, Böse systeem, nieuwe ramen met super geïsoleerd glas, Vola kraanwerk... (met uitzondering van het kunstwerk aan de muur)

Samenstelling: Inkom met vestiaire. Zonovergoten woonkamer met een mooie gevelbreedte van 6 meter! Grote raampartijen over de volledige lengte van het terras! Prachtig zijdelings zeezicht en zicht op" La Réserve" en het Zegemeer.
Praktische open keuken, voorzien van alle hedendaagse comfort (oven, vaatwas, inbouw koffiezetautomaat van MIELE...). Gezellige eethoek.
Er is 1 volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten. 1 Luxueus ingerichte badkamer: Douche bekleed met Bisazza mozaïek, lavabo, toilet. Praktische berging met wasmachine en droogkast van MIELE. Automatische rolluiken.

Privatieve kelder.

Contact
Afdrukken
Referentie : 3076520
  • Bouwjaar / renovatie : 1967
  • Aantal slaapkamers : 1
  • Aantal badkamers : 1
EPC-attest
  • EPC Score : 138
  • Unieke code : 1818146