Welkom > Internationaal > VERKOOP VILLA Prestigieus nieuwbouwproject "CIVIÙ" - Sainte Maxime - Golf van Saint-Tropez
Terug

VERKOOP VILLA Prestigieus nieuwbouwproject "CIVIÙ" - Sainte Maxime - Golf van Saint-Tropez

In het hart van de Golf van Saint-Tropez, betovert de stad SAINTE-MAXIME met haar ongerepte kustlijn, kristalheldere stranden, zonnig klimaat en kwaliteit van leven te midden van een beschermde natuur.

Van haar fijne zandstranden, gerangschikt onder de mooiste van Europa, tot haar internationale golfbaan en het casino aan de kust, alles in Sainte-Maxime roept het voorrecht op om te leven in een stad die een onvergelijkbare levenskwaliteit biedt.

 

Het project bestaat uit 18 appartementen en 3 villa's, verdeeld over verschillende gebouwen. De oplevering staat gepland voor de zomer van 2025. De verkoopprijzen van de appartementen variëren tussen 540.000€ en 1.900.000€.

 

Gelegen op slechts 200 meter van het strand, met een haven en winkels op 10 minuten loopafstand, en op 30 minuten van Saint-Tropez met de auto of met de Bateau Vert*, biedt CIVIÙ een rustige leefomgeving in het hart van een uitzonderlijk domein van bijna 2 hectare, met mediterrane planten.

 

De eigentijdse architectuur van CIVIÙ, waarin tijdloze materialen zoals steen, glas en aluminium worden gecombineerd, behoudt het authentieke karakter van een exclusieve residentie waarin de appartementen harmonieus samensmelten met de villa's.

 

Deze opmerkelijke locatie biedt onder andere een sportparcours, paddlebanen, een jeu de boules terrein en een verwarmd zwembad met uitzicht op zee. Het exclusieve ondergrondse parkeren voorkomt verkeer binnen het domein en behoudt zo de rust van de omgeving.

Contact
Afdrukken
Referentie : 84178747
Prijs : 2 125 000 €
  • Bouwjaar / renovatie : 2025
  • Bruto oppervlakte : 134m²
  • Terrein : + 191 (terras, zwembad en tuin)
  • Aantal slaapkamers : 3