Welkom > Internationaal > VERKOOP Appartement 4 SLPK - Savoie / COURCHEVEL Moriond / Domaine de l'Ariondaz / Appartement op de pistes
Terug

VERKOOP Appartement 4 SLPK - Savoie / COURCHEVEL Moriond / Domaine de l'Ariondaz / Appartement op de pistes

Ontdek een vernieuwde en gemoderniseerde residentie in Courchevel, genaamd "Domaine de l'Ariondaz", gunstig gelegen aan de hellingen van de 3 Vallées.

 

Deze eigentijdse residentie biedt appartementen van verschillende groottes die flexibel en aanpasbaar zijn. Alle appartementen hebben ruime woonruimtes, een uitgeruste keuken, gezellige slaapkamers, een balkon en een vrij uitzicht op de vallei of Courchevel 1850.

 

De appartementen, variërend van 2 tot 5 kamers, hebben een modern ontwerp en een stijl die we 'Montagne chic' noemen. Het is een grootschalig programma, gelegen in een levendig dorp en ideaal gepositioneerd voor maximale zonneschijn en prachtig uitzicht op de vele besneeuwde toppen.

Appartement B1104: Appartement met een oppervlakte van 198m2, 4 slaapkamers en 4 douchekamers. Ski IN & OUT!!! Dit appartement is nu reeds instapklaar. Verkoop inclusief garage en inclusief BTW. 

De appartementen worden volledig ingericht opgeleverd.

 

Het "Domaine de l'Ariondaz", een waardevol erfgoed van Courchevel Moriond, heeft een complete make-over gekregen, van gemeenschappelijke ruimtes tot toegang tot de skipistes, om de oorspronkelijke glorie te herstellen en moderne voorzieningen te integreren.

 

Een extra verdieping is toegevoegd aan het bestaande gebouw, terwijl de gerenoveerde gevels zijn aangekleed met steen en hout om mooi aan te sluiten bij de omringende natuur en optimale thermische isolatie te bieden volgens de strengste milieunormen. De residentie heeft nu het THPE 2009-label, een erkenning voor energieprestaties. De nieuwe architectuur brengt de geliefde bergsfeer van de regio weer tot leven.

Contact
Afdrukken
Referentie : 5625221
Prijs : 4 596 000 €
  • Bouwjaar / renovatie : 1965/2022
  • Bruto oppervlakte : 198m²
  • Aantal slaapkamers : 4
  • Aantal douchekamers : 4