Welkom > Internationaal > VERKOOP Nieuwbouwappartement SKI-IN SKI-OUT - MERIBEL / Antarès / Les Allues
Terug

VERKOOP Nieuwbouwappartement SKI-IN SKI-OUT - MERIBEL / Antarès / Les Allues

Gunstig gelegen aan de skipistes van het Méribel-resort, in het hart van Les Trois Vallées, herbergt het Antarès-domein zeven uitzonderlijke grote chalets met een authentieke en ingetogen luxe, waar je kunt wonen als in een hotel. Antarès Méribel combineergt de privacy van ruime privéappartementen met de serene sfeer van een Resort, Spa & Wellness met gepersonaliseerde diensten.

Verder dan alleen deze uitzonderlijke plek is ons verlangen om u veel meer te bieden dan alleen maar eigendom of vakanties: een unieke ervaring, die van het buitengewone en de oneindigheid van mogelijkheden...

 

We hechten er waarde aan de privacy van onze eigenaren te behouden, terwijl we hen de ervaring van ultieme ontspanning bieden. Onze gasten hebben toegang tot 1500 vierkante meter Resort naast hun privéappartementen. Of het nu gaat om skiën, après-skiën of gewoon een dag ontspanning, alles is op maat gemaakt voor uw welzijn.

 

Appartement NAOS 204: Dit immense duplex is ideaal voor grote gezinnen of vrienden die samenkomen. Stel je voor dat je direct thuis komt met je ski's aan je voeten.

Het biedt een uitzonderlijk ski-in ski-out terras aan de Rhodos-piste, met uitzicht op de Mont Vallon. Alle gezellige ruimtes bevinden zich op het bovenste niveau: een ruime open keuken met uitzicht op de eetkamer, de open haard en de grote kathedraalachtige woonkamer die uitkomt op het terras. Op het lagere niveau biedt het appartement vele ensuite slaapkamers voor het comfort van iedereen.

 

Geniet van een moment van welzijn en ontspanning met het majestueuze 25 meter zwembad in het hart van de SPA van de residentie (met uitzicht op de bergen). Voor de meer sportieve gasten wordt ook een privé-skiroom aangeboden. Tot slot herbergt de privé-wellnessruimte (in het appartement zelf!) voor absolute ontspanning een hamam, sauna, fitnessruimte en een massageruimte. Kinderen staan hier centraal, met een grote ruimte die aan hen is gewijd.

 

Mogelijkheid om uw eigendom op maat in te richten, volgens uw smaak. Mogelijkheid tot btw-teruggave.

Contact
Afdrukken
Referentie : 5639862
Prijs : 9 789 750 €
  • Bouwjaar / renovatie : 2022
  • Bruto oppervlakte : 382m²
  • Aantal slaapkamers : 6
  • Aantal badkamers : 3
  • Aantal douchekamers : 5