Welkom > Internationaal > VERKOOP Villa 5 SLPK - GOLFE DE SAINT-TROPEZ - RAMATUELLE
Terug

VERKOOP Villa 5 SLPK - GOLFE DE SAINT-TROPEZ - RAMATUELLE

De villa is gebouwd in 2021 in een maritieme stijl, waarbij de decoratie is gehuld in witte, blauwe en turquoise tinten, terwijl de afwerkingen van natuurlijk hout en drijfhout een ware ode vormen aan de natuur en de zee. De villa bevindt zich in het hart van de baai van Pampelonne, op slechts een steenworp afstand van het strand, met een prachtig uitzicht op zee.

 

De villa beslaat twee verdiepingen en biedt plaats aan 10 personen in vijf slaapkamers met eigen badkamers, allemaal op de begane grond met directe toegang tot de tuin en het zwembad. Boven bevindt zich een woon- en eetkamer voor 10 personen, samen met een open, volledig uitgeruste keuken en twee terrassen met eet- en zithoeken, perfect gepositioneerd om van het uitzicht op zee te genieten. De villa beschikt ook over een droge sauna en een afgesloten garage voor twee auto's.

 

De woning is gelegen in een beveiligd complex op korte loopafstand van de Boulevard Patch en de stranden van Pampelonne in Ramatuelle.

 

Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site de Géorisques : "www.georisques.gouv.fr"

Contact
Afdrukken
Referentie : 84039609
Prijs : 7 265 000 €
  • Bouwjaar / renovatie : 2021
  • Bruto oppervlakte : 260m²
  • Terrein : 1340
  • Aantal slaapkamers : 5
  • Aantal badkamers : 5