Welkom > Internationaal > VERKOOP Villa 4-5 SLPK - GOLFE DE SAINT-TROPEZ - SAINT-TROPEZ
Terug

VERKOOP Villa 4-5 SLPK - GOLFE DE SAINT-TROPEZ - SAINT-TROPEZ

Smaakvol ingerichte VILLA (woonoppervlakte van ongeveer 200 m2) in een Provençaals / Boheemse stijl, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen.

 

Het beschikt over prachtige terrassen en een verwarmd zwembad. De toplocatie tussen het dorp Saint-Tropez en de stranden van Pampelonne biedt een schitterend uitzicht op de heuvels en de Middellandse Zee.

 

Locatie: De villa is gelegen in de heuvels van Saint-Tropez, op een rustige locatie. Het is ideaal gelegen, op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Saint Tropez en op 7 minuten rijden van het strand van Pampelonne.

 

Indeling: De villa bestaat uit een hoofdwoning van ongeveer 160 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, terwijl op de begane grond nog twee slaapkamers zijn, ook elk met een eigen badkamer. De villa heeft een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er een vijfde slaapkamer met eigen badkamer in een klein zomerhuis van ongeveer 40 m2 naast het zwembad. Er is zowel een eethoek binnen als buiten, met een prachtig uitzicht op het Château de la Messardière.

 

 

Contact
Afdrukken
Prijs : 5 460 000 €
  • Bruto oppervlakte : 200m²
  • Aantal slaapkamers : 4-5
  • Aantal badkamers : 4-5