Prestigieus vastgoedkantoor gevestigd in Knokke – Het Zoute (België) : Welkom

Onze selectie :

Welkom op de site www.CHRISTOPHECOLPAERT.be te Knokke-Zoute....

Uw partner voor EXCLUSIEF VASTGOED van Knokke-Zoute tot Duinbergen… 

Immo Christophe COLPAERT Exclusive Properties wist sinds 2005 een vastgoedkantoor uit te bouwen op het gekende Albertplein ofwel "Place m'as-tu vu" nr. 6, gelegen temidden de winkels in het commeriële centrum van Knokke-Zoute.

U kunt in het kantoor en op deze website terecht voor een ruime selectie aan mooi afgewerkte appartementen en villa’s in verkoop of verhuur en dit in de regio’s Knokke-Zoute, Knokke, Duinbergen, Albertstrand evenals voor landelijke woningen in de omgeving van Damme, Oostkerke en Dudzele.

Of u nu zoekt naar een tweede of een hoofdverblijf, u opteert voor kopen, verkopen, huren of verhuren, of u bent geïnteresseerd in een  appartement, winkelpand, loft, studio of een villa; steeds zal er door ons kantoor gezocht worden naar een antwoord dat tegemoet komt aan al uw wensen.

Christophe COLPAERT kan terugblikken op een flinke dosis praktijkervaring en kennis binnen de sector. Onze persoonlijke aanpak, de optimale dossierkennis en een gedreven en resultaatgerichte inzet voor ieder dossier zorgen ervoor dat u bij ons in alle vertrouwen op een aangename manier een onroerend goed kan kopen of verkopen.

Christophe COLPAERT Exclusive Properties is zeer sterk op zoek naar nieuwe panden voor hun klanten. Overweegt u een onroerend goed binnenkort aan te kopen of te verkopen? Aarzel dan niet om het kantoor Christophe COLPAERT Exclusive Properties te contacteren voor een vrijblijvende schatting! 

CHRISTOPHE COLPAERT

Erkend Vastgoedmakelaar BIV 502.844

Christophe COLPAERT Exclusive Properties - Uw Vertrouwenspartner in Vastgoed

2 Exclusieve immokantoren tot uw dienst...

Christophe COLPAERT Exclusive Properties

 • KANTOOR

  KNOKKE-ZOUTE

  Christophe COLPAERT Exclusive Properties
  Albertplein 6,
  8300 KNOKKE-ZOUTE

  Tel. : + 32 (0) 50 61 25 71

 • Kaart

UNIMMO by Christophe COLPAERT

 • KANTOOR

  SINT-MARTENS-LATEM

  UNIMMO by Christophe COLPAERT
  Maenhoutstraat 45
  9830 SINT-MARTENS-LATEM

  Tel.: +32 (0)9 282 60 60

 • Kaart